Головна | Мій профіль | Вихід | RSSП’ятниця, 19.04.2024, 07:03

Полтавська спеціалізована школа-інтернат №1


Меню сайту
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Ваша оцінка сайту
Всього відповідей: 296
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів новин

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 560 | Добавил: makbatya | Дата: 08.03.2015 | Комментарии (0)

     17 лютого в Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті №1 відбулося військово-патріотичне дійство «Ми патріоти твої ,Україно», присвячений 23-річниці виведення радянських військ з дружнього нам Афганістану. Метою цього заходу було  поглиблення знань про історію Афганської війни, виховання почуття патріотизму та національної гідності. Свято для учнів 8-11 класів організували вихователі Марцінковський Володимир Юліанович та Дзюба Раїса Дмитрівна. Вони запросили до нашої школи гостей: учасника бойових дій в Афганістані, вчителя історії, керівника гуртка «Спортивний туризм» Павелка Геннадія Георгійовича; керівника військово-патріотичного клубу «Гвардія» Кургана Вячеслава Степановича; учителя фізичної культури, керівника велосипедного туризму Луценка Вячеслава Павловича разом зі своїми вихованцями. Гості показали професійний майстер-клас з військової підготовки, розповіли про Афганську війну, переглянули документальний фільм.

    Геннадій Георгійович Павелко розповів про бойові дії того часу і провів паралель з подіями, які відбуваються в нашій державі. Ветеран війни передав дітям свій безцінний накопичений досвід виживання та надання домедичної допомоги в екстремальних ситуаціях.

     Вихованці військового клубу «Гвардія» та Вячеслав Степанович Курган продемонстрували ази військово-десантної служби, провели майстер-клас з розбору та складання автомата Калашникова.

     На завершення дійства Вячеслав Павлович Луценко зі своїми учнями продемонстрував різноманітні трюки на велосипедах. Всі бажаючі мали змогу подолати смугу перешкод на залізному коні.

     Учні нашої школи отримали велике задоволення від спілкування з учасниками дійства. Адміністрація нашого закладу подякувала гостям за проведення цікавого та змістовного заходу .

Категория: | Просмотров: 546 | Добавил: makbatya | Дата: 22.02.2015 | Комментарии (0)

   

     10 лютого в Полтавську спеціалізовану школу-інтернат №1 завітали гості з транспортної міліції лінійного відділу на ст. Полтава капітан міліції Романко І.А. та старший лейтенант Ясько В.О. Правоохоронці з учнями 7 - 9-х класів провели профілактичну бесіду на тему «Кримінальна та адміністративна відповідальність за вчинення правопорушень, вживання тютюнових виробів, алкогольних напоїв та наркотичних засобів». Велику увагу акцентували на палінні тютюну, вживанні наркотичних засобів, дрібних крадіжках. Гості в доступній формі розповіли вихованцям школи - інтернату про можливі правопорушення та їх наслідки, навели приклади зі своєї практики. Між зацікавленими дітьми та працівниками міліції відбулося жваве обговорення життєвих ситуацій, в які може потрапити кожен. Діти засвоїли основне правило життя: дотримуйся закону і тоді можна уникнути кримінальної відповідальності, не нашкодивши собі та своїм рідним.

Категория: | Просмотров: 490 | Добавил: makbatya | Дата: 16.02.2015 | Комментарии (0)

Гоподарі добрі, зустрічайте

Щедрівникам двері відчиняйте.

Пускайте до хати – будемо плясати.

Відкривайте ворота – прийшла коляда!

      Такими словами 13 січня в Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті №1 почалися веселі щедрівки та новорічні вітання зі Старим Новим роком, Щедрим вечором, Святими Меланкою та Василем. Щедрувальники, а це учні 4-11 класів, яких підготували педагог-організатор Шиш Наталія Іванівна та вчитель музики Слизька Оксана Павлівна, запальними щедрівками та колядками привітали господаря нашого затишного дому - Тимошенка Василя Васильовича та його помічників: Шульгу Наталію Іванівну, Мироненка Леоніда Леонідовича, Жадан Людмилу Іванівну.

    Щирими, радісними побажаннями учні привітали усіх педагогів школи, бухгалтерів, медпрацівників, працівників їдальні та обслуговуючого персоналу. Діти побажали всім миру, добра, злагоди, здоров’я та вірних друзів.

   Також щедрувальники завітали до Департаменту освіти і науки, на протезний завод, де своїми щедрівками вшанували господарів та побажали їм щедрого Нового року, багатого врожаю та щастя в їхніх родинах.

Щедрий вечір, добрий вечір,

Добрим людям на здоров’я!

Категория: | Просмотров: 599 | Добавил: makbatya | Дата: 15.01.2015 | Комментарии (0)

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 527 | Добавил: makbatya | Дата: 31.12.2014 | Комментарии (0)

     24 грудня в Полтавську спеціалізовану школу-інтернат №1 завітала справжня зимова «Новорічна казка». Такий святковий подарунок для наших дітлахів 1-5 класів організували студенти ПДПУ ім. В. Г. Короленка.

     З першої хвилини актори перенесли учнів у чарівний світ, де зла чаклунка зачарувала Снігуроньку, а її вірні друзі: добрі феї, бременські музиканти, олень Рудольф кинулися на допомогу Снігуроньці. Новорічними піснями і танцями діти допомагали рятувати внучку Діда Мороза. Згодом, герої запросили чаклунку на новорічне свято і вона відразу розчаклувала Снігуроньку. Дід Мороз засвітивши вогниками ялинку подарував усім дітям та батькам новорічний настрій.

     Не обминули Дід Мороз і Снігуронька і учнів 6-11 класів. Діти перенеслися до королівства Сніжної королеви, яка задумала за допомогою Троля (покірного слуги королеви) викрасти Кая і тим самим зіпсувати дітям Новий рік. Мила Герда відправилася до Сніжної королеви врятувати Кая. По дорозі вона зустрілася з друзям: принцесою та принцем, королем, розбійниками. Усі вони допомогли у пошуках Кая. На щастя, королева прислухалася до поради Діда Мороза і запросила всіх героїв до свого королівства відсвяткувати Новий рік. Усі вихованці були задоволені святом, яке закінчилося новорічною карнавальною дискотекою.

Категория: | Просмотров: 514 | Добавил: makbatya | Дата: 29.12.2014 | Комментарии (0)

    

  19 грудня в нашу школу завітала справжня казка від Святого Миколая. Усі дітлахи 1-7 класів із задоволенням занурилися в цікаву чарівну історію. Учні познайомилися з хлопчиком-розбишакою Сашком, який не поважав своїх однокласників і постійно їх ображав, чарівними янголами, які прагнули виправити поведінку Сашка, злими чортенятами і звичайно ж, зі Святим Миколаєм, який побажав усім дітям дотримуватися золотого правила «Вчиняй з людьми так, як хотів би, щоб вчинили з тобою». Таке новорічне дійство для дітей організували вихователі Довгуля Наталія Анатоліївна та Ручка Ольга Михайлівна з вихованцями школи. За традицією, до  школи завітали наші шефи : Босенко Анатолій Віталійович, заступник начальника оперативного управління податкової міліції, Савченко Станіслав Миколайович начальник податкової міліції м. Полтави, які привітали дітей з Днем Святого Миколая та з новорічними святами та передали для вихованців багато солодощів.

Категория: | Просмотров: 515 | Добавил: makbatya | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

І в цей день зимовий

Скажемо вам без прикрас:

Міліціонери, зі святом,

Ми вітаємо вас!

 

      19 грудня вихованці Полтавської  спеціалізованої школи-інтернату №1 завітали до своїх шефів в  Октябрьський  райвідділ внутрішніх справ  та  привітали їх з Днем міліції та  Днем Святого Миколая. Від щирих дитячих сердець для правоохоронців пролунали пісні та слова вдячності за їхню нелегку працю. Нашим героям діти побажали мужності, витримки, наснаги, удачі та професійних успіхів. Правоохоронці, в свою чергу, подякували учням за теплі слова і подарували солодощі та екзотичні фрукти.

Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Категория: | Просмотров: 529 | Добавил: makbatya | Дата: 23.12.2014 | Комментарии (0)

        З 1 по 5 грудня у Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті № 1 були проведені заходи присвячені Міжнародному дню інвалідів. Вихователі та класні керівники провели години  спілкування, бесіди, класні виховні години. Для учнів 8-9 класів вихователь Сергієнко В.Л. провела виховну годину «Сильні духом», на якій ознайомила дітей з організаціями, які опікуються людьми з особливими потребами та видатними паралімпійцями, співаками, художниками, які носять титул «Гордість країни». Ці люди є прикладом для наслідування, бо вони оптимісти, зі зламаним тілом, але сильні духом. Учні 10-б класу переглянули відеофільм «Встань и иди » про відомого спортсмена Валентина Дикуля, який довгий час був прикутий до ліжка, але велика сила волі допомогла знову стати на ноги. Вихователь 1 – го класу Корольова С.П. розповіла дітям про людей з обмеженими можливостями, показала мультимедійну презентацію, закликала першокласників толерантно ставитися до таких людей, дивитися на них, як на рівних, допомагати та не бути байдужими до людського горя. Вихователь 11-а класу Дудка В.О. провела годину спілкування «Ми – рівні» з учнями свого класу. Вихованці активно висловлювали свої думки щодо людей з особливими потребами і наголошували на посильній допомозі кожного небайдужого. Милосердя, співчуття завжди було і є важливою рисою людини. Класні керівники 1-11 класів провели уроки доброти,на яких учні почули та побачили проблеми людей з обмеженими можливостями. Дуже часто ми не помічаємо цих людей, або не хочемо помічати. Діти висловлювали свої думки, як покращити життя людей з обмеженими можливостями. Вони ніколи не повинні бути поза нашою увагою.

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 549 | Добавил: makbatya | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

      27 листопада в Полтавській спеціалізованій школі №1 відбулася конкурсно-розважальна програма «Танцюють всі!». З року в рік в стінах нашої школи завжди проходив традиційний вечір вальсу, але цього разу був змінений формат і наш вальс супроводжували танці інших стилів та напрямів. В програмі «Танцюють всі!» діти продемонстрували свою майстерність, виконуючи такі танці як ча-ча-ча, контемп, самба, румба, джайв, танго, рок-н-рол, диско.

     Звичайно ж, конкурсно-розважальну програму розпочав король балу – вальс. В  танцювальному конкурсі брали участь 15 пар та 5 ансамблів, серед яких були і педагоги нашої школи.

     Оцінювали наших конкурсантів «зіркове» журі: Нікітенко Валентина Михайлівна, педагог-організатор з 25-літнім стажем роботи в нашій школі, Таскіна Наталія, хореограф  СНВК №86, керівник танцювального колективу «Сузір’я», Ляшенко Ірина, переможниця міського конкурсу краси і таланту «Наталка Полтавка - 2014», солістка народного ансамблю спортивного бального танцю «Грація», Неділько Ігор Олександрович, соціальний педагог школи, Булага Костянтин – художній  керівник  народного художнього колективу ансамблю танцю «Барвінок» при Полтавському Палаці дитячої та юнацької творчості. Як завжди на вечір завітало багато гостей: батьки, друзі, випускники нашої школи.Усі глядачі від феєричного шоу отримали велике задоволення. Нашому журі, як ніколи було важко визначити кращих із кращих.

     Отже, в молодшій групі переможцями стали П’ятуха Карина та Печериця Сергій, диплом другого ступеню отримала пара Бортновська Анастасія та Лялька Владислав, ІІІ місце посіла пара Мальчик Ірина та Стороженко Ярослав. В старшій групі диплом першого ступеню отримала пара Деркач Альона та Васільєв Владислав, ІІ місце посіла пара Тетяна Глушко та Павло Золотаренко і диплом третього ступеню між собою розділили пари Василенко Руслана, Бровко Сергій Миколайович та Процун Тетяна Миколаївна і Ярош Сергій. Кращим ансамблем визначили ансамбль «Disco Dаncers», учнів 7-го класу. Вітаємо переможців!

Категория: | Просмотров: 608 | Добавил: makbatya | Дата: 02.12.2014 | Комментарии (0)
« 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »
Форма входу
Пошук
Полтава
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Соціальні мережі
Пошук
Пошук

Copyright MyCorp © 2024