Головна | Мій профіль | Вихід | RSSП’ятниця, 29.03.2024, 08:11

Полтавська спеціалізована школа-інтернат №1


Меню сайту
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Наше опитування
Ваша оцінка сайту
Всього відповідей: 296
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів новин

            18 вересня в рамках проведення місячника фізичної культури та спорту «Здоров’я дитини – здоров’я нації»  в Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті №1 відбувся День здоров’я. Усі вихованці школи, весело та спортивно провели  цей день на природі. Учителі фізичної культури  розробили різні маршрути, за якими діти знаходили своє місце розташування. Здолавши першу перешкоду, діти командами продемонстрували назви команд, девізи та пісні. Дитячі команди брали участь у веселих, цікавих естафетах. Після цього  діти мали змогу перепочити і зі своїми педагогами влаштувати пікнік. Згодом, журі нагородили переможців дипломами.

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 730 | Добавил: gipsy-king | Дата: 20.09.2015 | Комментарии (0)

       14 вересня вихованці Полтавської спеціалізованої школи–інтернату №1 долучилися до збору гуманітарної допомоги нашим бійцям АТО. У цій  шкільній акції взяли участь усі діти нашої школи (1–11 кл.). Для наших героїв учні принесли найнеобхідніше: зубну пасту, туалетний папір, крупи, цукор, каву, чай, цукерки, варення, печиво. Учні початкових класів намалювали малюнки та виготовили своїми руками   поробки. Волонтери громадського об’єднання «Укроп» дуже вдячні такій допомозі і обов’язково завітають до нашої школи з подякою уже від наших солдатів. А ми, в свою чергу, обіцяємо не зупинятися і продовжувати допомагати нашим захисникам. Адже в усіх нас тільки одне бажання: нехай нарешті в Україні настане мир і спокій.

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 688 | Добавил: gipsy-king | Дата: 16.09.2015 | Комментарии (0)

        З 7-11 вересня  Полтавська спеціалізована школа-інтернат №1  уже традиційно взяла участь у Всеукраїнській акції «Увага! Діти на дорозі!» на тему: «Знання дорожнього руху – безпека вашого життя». Протягом тижня вчителі та вихователі проводили  бесіди «Мій шлях до школи», переглядали відеоматеріали. Для дітей 1-5 класів був проведений конкурс малюнків на тему: «Увага» Діти на дорозі!». Учні активно долучилися до творчого конкурсу. Кращими визнано колективні  роботи  вихованців 4 та 5 класів. Юних художників і знавців правил дорожнього руху привітали та нагородили приємними подарунками. Вітаємо!

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 561 | Добавил: gipsy-king | Дата: 14.09.2015 | Комментарии (0)

Лунає перший дзвоникВересень щедро сонцем зігрітий.Директор школи

Весело в школу сходяться діти,

Квіти барвисті у них у руках,

Вогником щастя ясніють в очах.

В кожного радісна усмішка сяє.

День знань у свої володіння вступає!

 

         1 Вересня – це незвичайний день. Це День знань, який привітно зустріла наша рідна Полтавська спеціалізована школа-інтернат №1. Цього року школа радо  прийняла в свою родину 18 маленьких, непосидючих першокласників.  Юний Вересень побажав школярикам бути сміливими та впевненими у собі,  Ярослав Мудрий зачитав дітям свій повчальний наказ, а випускники подарували зручні шкільні рюкзачки. За доброю традицією щирим, теплим словом  привітав вихованців директор школи Василь Васильович Тимошенко і побажав їм успіхів та гарного навчання. Адже саме від сьогодні, дітлахи після веселих літніх канікул пізнають навколишній світ, отримають багато нових і корисних знань. Крім того, на наше свято завітала начальник відділу кадрової, позашкільної та виховної роботи Олена Анатоліївна Ухань.

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 708 | Добавил: gipsy-king | Дата: 01.09.2015 | Комментарии (0)

Шановні педагоги, учні та батьки!

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

  Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

   Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

 Найщиріші слова подяки - педагогам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

 Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 605 | Добавил: Інна | Дата: 01.09.2015 | Комментарии (0)

   У Полтавській спеціалізованій школі – інтернаті №1 для учнів 4 класу було проведено свято прощання з початковою школою «Чотири роки разом».

Прикрепления:
Категория: | Просмотров: 547 | Добавил: makbatya | Дата: 11.06.2015 | Комментарии (0)
 

   30 травня о 18.00  в Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті №1 відбувся святковий вечір, присвячений   врученню 52 випускникам атестатів про  повну загальну середню освіту. Серед них гордість школи – золота медалістка Маньківська  Дар’я та Луценко Дмитро, який отримав  срібну медаль за особливі досягнення у навчанні, Деркач Альона та Івасенко Тетяна - майстри спорту України з футзалу та Глушко Тетяна – кандидат у майстри спорту, Халява Вадим – чемпіон України з армрестлінгу серед юніорів.

  На святі директор школи Василь Васильович Тимошенко побажав усім випускникам посадити на своєму шляху квіти гарячої любові до життя, до людей, до Батьківщини, знайти своє місце у житті,  вірити в надійну  силу дружби. І щоб малиновий передзвін прожитих у школі літ звучав не лише у пам'яті, а й у серцях все життя.

   Тож, шановні  випускники, під мирним небом сміло в путь! Нехай щастить!

 

  

Категория: | Просмотров: 722 | Добавил: makbatya | Дата: 10.06.2015 | Комментарии (0)

Вже встало сонце і торкнулось тихо

Ясним промінням сонних яворів,

А ранок ще бринить веселим сміхом,

Щасливим сміхом старших школярів.

   

     29 травня в Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті №1 пролунав ОСТАННІЙ ДЗВІНОК!!! Незважаючи на такий похмурий день, до школи завітало багато гостей, батьків, друзів. Звичайно ж, наше чудове свято розпочалося з вітання випускників трьох 11-их класів. Адже, саме вони сьогодні прощаються зі своїми шкільними роками.
   Директор школи Василь Васильович Тимошенко звернувся до наших випускників з теплим, напутнім словом та щирими побажаннями на майбутнє. Учні 3-го класу разом з учителем Іриною Леонідівною Самсоненко підготували чудове вітання для 11-ків. Від імені всіх педагогів, які постійно супроводжували вихованців до випускного класу, слово мала Тетяна Миколаївна Процун. Від імені батьків до випускників звернулася Любов Іванівна Маньківська. Випускники подякували за теплі, щирі слова та побажали усім педагогам здоров’я, щастя та наснаги, подякували за прекрасні 11 років навчання в такій чудовій школі. Право надати останній дзвоник надали нашим медалістам: Маньківській Дарині (золота медаль) та Луценку Дмитру (срібна медаль). Традиційно свято останнього дзвоника закінчилось незабутнім вальсом від випускників.

Травневий день із світлими очима

Велично так ступає на поріг.

Вже рік шкільний лишився за плечима,

І далеч літо простила до ніг.

Категория: | Просмотров: 598 | Добавил: makbatya | Дата: 29.05.2015 | Комментарии (0)

Одягнімо вишиванки, друже,
Хай побачить український світ –
Молодих, відважних, дужих,
У єднанні на сто літ.

     21 травня у Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті № 1 І-ІІІ ступенів Полтавської обласної ради для учнів 1-11 класів відбулася святкова лінійка, яка проходила в рамках загальноукраїнського флеш-мобу «День вишиванки», приуроченого до всеукраїнського свята. День вишиванки – свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.  Адже вишиванка – це наша єдність та національна гордість, символ здоров`я та краси, чистоти почуттів, безмежної любові до Батьківщини й оберіг щасливої долі та родової пам`яті.
    З великим задоволенням діти прослухали інформацію про історію виникнення вишиванки, значення її символіки (елементи орнаменту), різновиди швів, поєднання кольорів. Доповідачі наголосили і на Полтавській вишиванці, яка багата рослинними візерунками та геометричними знаками, у ній завжди присутня символіка Води, Сонця, Землі. У подарунок для всіх дітей нашої школи, вихованці вокально-інструментального гуртка «Мрія» виконали пісні: «Вишиванка», «Україна – це ми!»

Одягнімо, друже, вишиванки –
Наш чарівний українській стрій.
Не для когось, не для забаганки,
А ДЛЯ СЕБЕ, ВІРНИЙ ДРУЖЕ МІЙ!

Категория: | Просмотров: 650 | Добавил: makbatya | Дата: 21.05.2015 | Комментарии (0)

Ніхто не забутий; На попіл ніхто не згорів:

 Солдатські портрети на вишитих крилах пливуть.

І доки є пам'ять в людей і живуть матері,

Допоки й сини, що спіткнулись живуть.

     7 травня в Полтавській спеціалізованій школі-інтернаті №1 відбулося літературно-музичне свято «Мужність і відвага крізь покоління» присвячене Дню примирення та пам`яті усіх жертв війни (8травня) та  Дню Перемоги над нацизмом у Європі (9 травня), а також 70-чя завершення Другої світової війни.

     У кожного учня, в знак Великої Перемоги і пошани ветеранів, на грудях майорів червоний мак, як символ пам`яті жертв Першої світової війни, а згодом – жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів.

     На концерті лунали інструментальні твори подаровані зразковим ансамблем скрипалів «Фантазія» під керівництвом  О.І.Кузнєцової та концертмейстера В. М. Ноздріна («Мала академія наук» ім. Р.Кириченко), звучали патріотичні пісні: «Мальви», «Маки червоні», «Перемога», «Повертайся живим». Діти декламували вірші про війну, зачитували солдатські листи,  хлопці виконали веселий танок «Яблучко», а дівчата -  «Військову польку». Це свято супроводжували відзняті дитячі відеоролики, присвячені історичним подіям того часу. Звичайно ж, усіх загиблих солдатів вшанували хвилиною мовчання.

Вклоняємося Вічному вогню,

Вклоняємось доземно всім солдатам,

Що міряли дороги крізь війну,

Щоб нам сьогодні мріяти й кохати!

 

Категория: | Просмотров: 717 | Добавил: makbatya | Дата: 12.05.2015 | Комментарии (0)
« 1 2 3 4 ... 12 13 »
Форма входу
Пошук
Полтава
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Соціальні мережі
Пошук
Пошук

Copyright MyCorp © 2024